تاریخ : يکشنبه 9 ارديبهشت 1403

تجمع دانشگاهیان

تجمع دانشگاهیان دانشگاه بناب در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا

اعضای هیات علمی ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب در حمایت از خیزش دانشجویان ظلم ستیز دانشگاه‌های آمریکا و اروپا تجمع کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛دانشگاهیان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه بناب روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳مقابل دانشکده فنی ومهندسی درحمایت از خیزش جامعه دانشگاهی در آمریکا و اروپا در نفی نسل کشی و کشتار مردم مظلوم فلسطین توسط رژیم غاصب اسرائیل و حمایت‌های آمریکا ومتهدانش از این رژیم کودک‌کش با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر انگلیس اقدام پلیس آمریکا را محکوم کردند.
خیزش دانشجویی اخیر در حمایت از فلسطین در امریکا وبخشی از اروپا، بزرگ‌ترین اعتراضات ضد اسراییلی در دل غرب از زمان تأسیس این رژیم جعلی است و نویدبخش فعال شدن دوباره جنبش دانشجویی در امریکا و اروپا این بار علیه اسراییل است.
 دانشگاه های آمریکا از هفته گذشته شاهد اعتراضات سراسری دانشجویان و اساتید در اعتراض به سیاست های حمایتی دولت از رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه هستند، در این اعتراضات بسیاری از دانشجویان و اعضای هیات علمی بازداشت شده اند.

گزارش تصویری:

• در يکشنبه 9 ارديبهشت 1403