تاریخ : شنبه 1 ارديبهشت 1403

المپیاد ورزشهای فناورانه

ثبت نام المپیاد ورزش های فناورانه دانشجویی

مرحله استانی المپیاد ورزش های فناورانه دانشجویان از تاریخ ۲۷ فروردین تا ۲۵ اردیبهشت ماه می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ در مرحله ثبت نام مرحله استانی المپیاد ورزش های فناورانه دانشجویان میتوانند از تاریخ ۲۷ فروردین تا ۲۵ اردیبهشت ماه از طریق آدرس سامانه ثبت نام المپیاد برای شرکت در المپیاد ثبت نام نمایند.
 همه دانشجویان در همه رشته‌ها می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و هدف از برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه توسعه ورزش فناورانه و در نهایت توسعه محصول فناورانه مرتبط با رشته‌های متفاوت ورزشی توسط دانشجویان است.
گفتنی است: پس از تکمیل ثبت نام فرآیند اجرایی این المپیاد به صورت استانی آغاز می شود و مرحله کشوری آن در تابستان سال آتی در تهران برگزارمیشود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب به شماره 04161811511 تماس حاصل فرمایید.

پایان خبر/
  • در شنبه 1 ارديبهشت 1403