تاریخ : پنجشنبه 30 فروردين 1403

انتخابات شورای صنفی

انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه بناب برگزار شد

دومین انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه بناب،در سالن اجتماعات هشترودی دانشگاه برگزار شد و نفرات اصلی آن مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛دومین انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه بناب، چهارشنبه 29فروردین 1403  در سالن اجتماعات هشترودی دانشگاه برگزار شد و نفرات اصلی آن مشخص شدند. در این انتخابات که با استقبال و مشارکت پرشور کارکنان دانشگاه همراه بود، تعداد 120 نفر از کارکنان که واجد شرایط رای دادن بودند، شرکت نمودند.
پس از شمارش آرای مأخوذه به ترتیب شمارش آرا، آقایان بهرام فرزانه، مهدی حسینقلی پوراصل ، داریوش تقی زاده، رحیم اروج زاده و خانم رحیمه تمدن به عنوان اعضای اصلی  شورای صنفی کارکنان دانشگاه بناب انتخاب شدند.
بنا به این گزارش، دکتر حیدرزاده مسئول نهادرهبری دانشگاه و دکتررزقی مشاور عالی رئیس دانشگاه از روند انتخابات شورای صنفی کارکنان بازدید بعمل آوردند.
اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه با رأی کارکنان برای دوسال انتخاب می‌شوند.
روابط عمومی دانشگاه برای افراد منتخب جدید در انجام وظایف محوله، کسب رضایت‌مندی کارکنان شریف و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت و از زحمات مجموعه دست اندرکاران برگزاری این انتخابات کمال سپاس و امتنان را دارد.

گزارش تصویری:

• در پنجشنبه 30 فروردين 1403