تاریخ : چهارشنبه 29 فروردين 1403

جلسه مرکز رشد واحد های فناور

نشست مرکز رشد واحد های فناور شهرستان بناب با حضور مدیر مرکز رشد دانشگاه تبریز

نشست مرکز رشد فناوران شهرستان بناب با حضور مدیرمرکز رشد دانشگاه تبریز در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه بناب برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب،نشست مرکزرشد فناوران شهرستان بناب با حضورمدیرمرکزرشد دانشگاه تبریزبه تاریخ 1403/01/28 در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه بناب برگزار گردید.
در ابتدای نشست
دکتر مجتبی عباسیان ،رئیس دانشگاه بناب ضمن خوش آمد گویی به حاضرین جلسه مخصوصا میهمان ویژه دکتر پورزیاد، مدیر مرکز رشد دانشگاه تبریز،از حمایتها و برنامه های خود در پشتیبانی از مرکز رشد وفناوران شهرستان بناب ارائه توضیحات نمودند.
در این جلسه فناوران حاضر درجلسه مسائل و مشکلات موجود در مرکز رشد شهرستان بناب را مطرح نمودند و مدیر مرکز رشد دانشگاه تبریز، دکتر پورزیاد با ارائه توضیحاتی درخصوص فعالیت مرکز رشد تبریز و با اشاره به ظرفیت های بالای صنایع مختلف در شهرستان بناب راه کارها و راهنمائی لازم را در خصوص  پیشبرد اهداف مرکز رشد بناب برای حضاربیان نمودند.
در ادامه مراسم دکتر توحید ادیبی ، عضو گروه مهندسی مکانیک و مدیر مرکزرشد شهرستان بناب ضمن تشکر ازدکتر پورزیاد از ریاست دانشگاه خواستار توجه و حمایت بیشتر از مرکز رشد وفناوران نمودند در پایان نیز مقرر شد ۳رویداد مشترک بین مرکز رشد شهرستان بناب و دانشگاه تبریزبرگزار گردد.
لازم به ذکراست که مرکزرشد شهرستان بناب در سال 1394 تاسیس گردید وهم اکنون 14 شرکت فناوران درمرکز رشد مستقرهستند و 8 شرکت نیزمنتظر ارائه طرح خود درجلسه می باشند.

گزارش تصویری:

• در چهارشنبه 29 فروردين 1403