تاریخ : پنجشنبه 16 فروردين 1403

پیام روز قدس

پیام رئیس دانشگاه بناب در آستانه روز قدس

دکترمجتبی عباسیان ،رئیس دانشگاه بناب درپیامی مردم انقلابی مخصوصا دانشگاهیان را برای حضور دشمن شکن در راهپیمایی روز قدس دعوت نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب،دکترمجتبی عباسیان ،رئیس دانشگاه بناب درپیامی مردم انقلابی مخصوصا دانشگاهیان را برای حضوردشمن شکن در راهپیمایی روز قدس دعوت نمود.
متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در ماه مهمانی الهی ،عبادت مردان و زنان مومن و شب زنده دارایران اسلامی به آخرین جمعه رمضان رسیدتا طعم شیرین روزه داری را به حلاوت ماندگارحمایت ازمظلومان فلسطین وانزجارازمستکبران جهان پیونددهد.روز قدس،روزخیزش مسلمانان دنیادر حمایت از مظلومان جهان و یادگارماندگار حضرت امام خمینی(ره)درراستای زنده‌نگهداشتن روحیه ظلم‌ستیزی وظلم‌ ناپذیری مردم ایران و جهان درمقابل استکبارو استبداد است. روز قدس روزی است که باید پرچم آزادی خواهی درسراسردنیا برافراشته شود و همه دولتهای زورگو بدانند که مردم ما دوشادوش تمامی آزادیخواهان جهان با تمام توان حامی مستضعفان و محرومان دنیا هستند.
حوادثی که امروز دردنیای اسلام روی می‌دهد،ضرورت انسجام عملی جهت مقابله با سرمنشاء اصلی فساد و تباهی دردنیای اسلام را آشکارمی‌کند و جهان اسلام در این روز به عمق اندیشه ناب صهیونیسم ستیزی خمینی کبیر(ره)بیشترپی می‌برد.
اینجانب به نمایندگی ازخانواده بزرگ دانشگاه بناب ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات شما مردم ولایتمداردر این ماه مبارک،ازهمه اقشار مختلف مردم  مخصوصا دانشگاهیان گرامی دعوت می نمایم،تا بار دیگرباحضوری پرشورتر ازسال های گذشته در راهپیمایی روز جهانی قدس،تجلی همبستگی و همدلی خود را در دفاع از قدس عزیز ومردم مظلوم فلسطین نشان دهند.
مجتبی عباسیان
۱۶فروردین ۱۴۰۳