تاریخ : يکشنبه 5 فروردين 1403

پیام تبریک سال نو

دکتر مجتبی عباسبان،رئیس دانشگاه بناب در پیامی سال نو را تبریک گفتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛دکتر مجتبی عباسبان،رئیس دانشگاه بناب در پیامی سال نو، سال جهش تولید با مشارکت مردم را تبریک گفتند.
متن پیام:
بنام حضرت حق
بهار ودیعه الهی،رستاخیز دوباره طبیعت و ارمغان طراوت و تازگی است. سالی که آغازش با ربنای ماه مبارک رمضان عجین گردد چه زیبا سالی خواهد بود.بهار طبیعت و بهار قران در کنار هم گرد آمده اند تا لحظات ناب و معنوی و ماندگاری را برای همه ما رقم زنند.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب،ضمن تبریک عید نوروز و ماه مبارک رمضان ،امیدوارم این تلاقی زیبا،موجبات سرور و شادکامی و رزق و روزی و سلامتی برای همه ملت ایران پرافتخارمان باشد.
باعنایات پروردگار متعال راهبرد دانشگاه در سال جدید عمل به فرمایش مقام معظم رهبری ، جهش تولید بامشارکت مردمی خواهد یود.
از خداوند سرشار از زیبایی و مهربانی مان بهترین ها را برایتان آرزومندیم. در این سال زیبا و در پای سفره های افطار و دعاهای سحرگاهانتان و در مناجات شب های بی بدلیل قدر التماس دعا داریم
با احترام
مجتبی عباسیان