تاریخ : شنبه 26 اسفند 1402

همکاری دانشگاه با موسسه موعود

دیدار ریاست دانشگاه بناب با هیات مدیره موسسه موعود

ریاست دانشگاه بناب،دکتر مجتبی عباسیان با هیات مدیره موسسه حمایت از بیماران سرطانی،موعود دیدار داشته و در راستای وظایف اجتماعی دانشگاه قول همکاری و حمایت از این موسسه را دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب،ریاست دانشگاه بناب،دکتر مجتبی عباسیان با هیات مدیره موسسه حمایت از بیماران سرطانی، موعود دیدار داشته و در راستای وظایف اجتماعی دانشگاه قول همکاری و حمایت از این موسسه را دادند.
این جلسه که در 22 اسفند1402 در مکان دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد رئیس دانشگاه بناب قول مساعدت دادند که موسسه موعود می تواند از امکانات دانشگاه جهت تشکیل سیمینار،گارگاه وسایر موارد دیگر بهره مند شود و همچنین یک کانون دانشجویی جهت فعالیت در عرصه بیماران سرطانی شکل یافته و همکاری های لازم را با موسسه موعود داشته باشد و روابط عمومی دانشگاه نیز موظف شد رابط بین دانشگاه و موسسه بوده و همکاری لازم را انجام دهد.
موسسه موعود یک نهاد مردمی می باشد و در حال حاضر حدود 255 نفر تحت پوشش دارد .
جهت آشنائی بیشتر با این موسسه و اطلاع از فعالیتها و اهداف می توانید برو شورهای زیر را مطالعه نمائید:

• در شنبه 26 اسفند 1402