تاریخ : سه شنبه 15 اسفند 1402

جلسه ارتقای فعالیتهای پژوهشی

راهکارهای ارتقای فعالیت های پژوهشی، فناوران و نوآوران دانشگاه بناب طی جلسه ی بررسی شد

جلسه بررسی راهکارهای ارتقای فعالیت های پژوهشی، فناوران و نوآوران دانشگاه بناب در محل اتاق کنفرانس معاونت آموزش و پژوهش دانشکده علوم پایه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛جلسه بررسی راهکارهای ارتقای فعالیت های پژوهشی، فناوران و نوآوران دانشگاه راس ساعت ۱۴ روز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه در محل اتاق کنفرانس معاونت آموزش و پژوهش دانشکده علوم پایه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه معاون آموزش و پژوهش ضمن تقدیر و تشکر از حضور دانشمندان و پژوهشگران مدعو از فعالیت های آنان تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه مدیر محترم پژوهش ضمن ارایه آمار مقایسه ای از فعالیت های پژوهشی همکاران در ۳ سال اخیر ، نقاط قوت و ضعف پژوهش و فناوری دانشگاه را بیان نمودند.
در ادامه مدعوین محترم به ارایه نکته نظرات و راهکارهای  پرداختند.

گزارش تصویری:

• در سه شنبه 15 اسفند 1402