تاریخ : سه شنبه 15 اسفند 1402

شورای دانشگاه

شورای دانشگاه بناب تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛جلسه شورای دانشگاه بناب جهت بررسی سیاستهای کلان دانشگاه باحضور تمامی اعضاء تشکیل جلسه داد.
جلسه شورای دانشگاه بناب روز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه ساعت ۱۱/30 با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید در سالن کنفرانس سردار شهید سلیمانی با حضور اعضا شروع شد.
در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه به عنوان ریاست شورا ضمن تبیین جایگاه شورای دانشگاه به عنوان دومین رکن سیاستگذاری دانشگاه از اعضای محترم درخواست نمودن با حضور و پیگیری منظم مسایل کلان دانشگاه، ما را در اداره بهتر دانشگاه یاری نمایند.
در ادامه  مباحثی همچون سند تحول و ماموریت گرایی دانشگاه، تعیین گروههای آموزشی دانشکده علوم و فناوری های بین رشته ای، تکمیل و بهبود ساختار دانشکده ها، مسایل فرهنگی و آموزشی دانشجویان مورد نقد و بررسی قرار گرفت، مقرر گردید بعد از بررسی دقیق موضوع در جلسات آتی تصمیم گیری گردد.
در انتها مقرر گردید شیوه نامه داخلی شورا نیز در جلسه بعد نهایی گردد.

گزارش تصویری:

گزارش تصویر: