تاریخ : شنبه 5 اسفند 1402

برگزار کنکور سراسری کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

کنکور سراسری کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشگاه بناب برگزار شد

کنکور کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دو نوبت صبح وعصر در دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ آزمون کارشناسی ارشد با شرکت 1327 داوطلب در دو نوبت صبح و عصر در4 اسفند 1402 روز جمعه در دانشکده علوم پایه و دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب و آزمون دکتری تخصصی Ph.D نیزعصر همان روز در کمال صحت و سلامت برگزار گردید.
ضمن آرزوی سلامتی و توفیق برای همه داوطلبین باستحضار می رساند هم اکنون بالغ بر 18رشته در مقطع کارشناسی 17 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 2 رشته در مقطع دکتری در دانشگاه بناب دایر می باشد.
دانشگاه بناب دارای رتبه 42 در رتبه بندی ISC  در بین ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیردولتی کشور می باشد بالغ بر 9 نفر دانشمند 1 و 2 درصد به عنوان هیات علمی در دانشگاه بناب حضور دارند و بیش از 2000 دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل می باشند.
برشور های معاونت آموزشی دانشگاه بناب در خصوص معرفی رشته ها:

• در شنبه 5 اسفند 1402