تاریخ : سه شنبه 24 بهمن 1402

پیام تبریک

پیام تبریک رئیس دانشگاه بناب بمناسبت اعیاد شعبانیه و روز پاسدار

رئیس دانشگاه بناب در پیامی فرا رسیدن اعیاد شعبانیه،ولادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛رئیس دانشگاه بناب در پیامی فرا رسیدن ولادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار را تبریک گفت؛

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

سوم شعبان سالروز میلاد با سعادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به نام روز پاسدار نامگذاری شده است.

وجه تسمیه این روز یادآور پاسداری امام حسین (ع) از حریم اسلام ناب محمدی (ص) در مقابل ظلم و فتنه‌های زمان خود بوده است که اگر فداکاری و ایثار سالار شهیدان نبود چیزی از اسلام باقی نمی‌ماند.

چه زیباست پس از گذشت قرن‌ها پیروان آن امام شهید، سبز قامتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اقتدا به حسین بن علی (ع) در مسیر حراست از انقلاب اسلامی در مقابل ظلم و فتنه‌های زمان ایستادگی کرده و حوادث مختلفی که هریک می‌توانست برای انقلاب تهدید محسوب گردد آن را به فرصت تبدیل نموده و عزت روزافزون را برای ایران اسلامی به وجود آورده اند، و چه حکیمانه معمار کبیر انقلاب فرمودند که اگر سپاه نبود کشور هم نبود.

به همین مناسبت اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس(س) و امام سجاد(ع) که نجات بشریت در گرو عشق به آنهاست، قدردان رشادت‌های دلیر مردان سپاه پاسداران در بر افراشته نمودن پرچم عزت و اقتدار ایران اسلامی هستم.

۳ شعبان ۱۴۴۵ - مجتبی عباسیان، رییس دانشگاه بناب

• در سه شنبه 24 بهمن 1402