تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1402

جشن بزرگ انقلاب

برگزاری جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه بناب

جشن بزرگ انقلاب باحضور پرشور خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبائی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛جشن بزرگ چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باحضور پرشور خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبائی دانشگاه در 21 بهمن 1402 بعداز اقامه نمازجماعت مغرب و عشاء برگزار گردید.
این جشن که با برنامه های متنوع همراه بود،حاج آقا قدوسی برای حضار مخصوصا قشر نونهال و نوجوان ، گروه مارش پادگان مراغه و گروه ورزش باستانی باشگاه شهرداری بناب، درمراسم اجراء برنامه داشتند.

در پایان برنامه هم صدا با ایران اسلامی ندای تکبیر" ا... اکبر" شرکت کننده گان مراسم در محوطه دانشگاه طنین انداز بود و مراسم نور افشانی نیز به همراه تکبیر" ا... اکبر" با نوای دلنشین گروه مارش لحظاتی زیبا وبیاد ماندنی برای خانواده بزرگ دانشگاه رقم زد.

گزارش تصویری:

• در دوشنبه 23 بهمن 1402