تاریخ : دوشنبه 25 دي 1402

برگزاری امتحانات پایان ترم

امتحانات پایان نیمسال اول دانشگاه بناب شروع شد

امتحانات پایان نیمسال اول سالتحصیلی ۱۴۰۲ـ۱۴۰۳  از روز دوشنبه ۲۵ دی ماه در دو دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه بناب آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛امتحانات پایان نیمسال اول سالتحصیلی ۱۴۰۲ـ۱۴۰۳ از روز دوشنبه ۲۵ دی ماه 1402 دردو دانشکده علوم پایه وفنی ومهندسی دانشگاه بناب آغاز شد.
امتحانات با نظم و انضباط مثال زدنی در حال برگزاری است و تا روز ۱۰ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
روابط عمومی دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان دانشگاه بناب به دانشجویان عزیز توصیه می نماید ضمن مطالعه مندرجات اطلاعیه های دانشگاه در خصوص امتحانات پایان ترم و نیز مراجعه به سامانه سما و دریافت کارت ورود به جلسه، ساعت های  امتحان را مد نظر داشته و حداقل نیم ساعت قبل از شروع جلسات امتحان در محل آزمون شرکت داشته باشند.
ضمنا به جهت قرار گرفتن در فصل سرما و شرایط جوی حتما برنامه ریزی لازم جهت حضور به موقع در امتحان را داشته باشند.

گزارش تصویری:

• در دوشنبه 25 دي 1402