تاریخ : يکشنبه 17 دي 1402

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)،

نشست صمیمی بانوان شاغل در دانشگاه بناب با هیات رئیسه

مراسم نشست صمیمی بانوان شاغل در دانشگاه بناب با هیات رئیسه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) روز زن در سالن سردار شهیدقاسم سلیمانی دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزلرش روابط عمومی دانشگاه بناب؛مراسم نشست صمیمی بانوان شاغل در دانشگاه بناب با هیات رئیسه در تاریخ 17 دی ماه 1402به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) روز زن در سالن سردار شهیدقاسم سلیمانی دانشگاه بناب برگزار شد.
دراین جلسه از زحمات و تلاشهای موثر اساتید و کارکنان خانم، توسط ریاست دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان و مسئول نهاد رهبری دانشگاه حجه الاسلام و المسلمین حیدرزاده تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در ادامه برنامه بانوان حاضر در جلسه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در یک فضای صمیمی بیان نمودند و در پایان نیز از حاضرین در جلسه با اهداء لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.

گزارش تصویری:

• در يکشنبه 17 دي 1402