تاریخ : سه شنبه 12 دي 1402

دیدار با مادر شهیدان محمدی

بمناسبت میلاد حضرت زهرا(س) روز مادر

با فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت زهرا(س)، روز مادر ودر آستانه سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ،شهیدالقدس، هیئت رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه بناب با مادر شهیدان محمدی در منزل ایشان دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، بمناسبت فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت زهرا(س)، روز مادر ودر آستانه سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ،شهیدالقدس، هیئت رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان که اکثرا بانوان شاغل دردانشگاه بناب بودند در منزل پدری شهیدان محمدی  حضور یافته و در یک محفل معنوی با مادر دو شهید معظم به مناسبت روز مادر دیدار کردند.
 این دیدار که در روز 12 دی ماه 1402با هدف تکریم مقام مادر انجام شد دانشگاهیان جشن میلاد حضرت صدیقه کبری ، فاطمه الزهرا (س)را باسخنرانی مسئول نهاد رهبری دانشگاه در خصوص مقام والای زن در اسلام و مداحی ذاکران اهل بیت (ع) در محضرمبارک خانواده شهیدان محمدی برگزار نمودند.
هیات رئیسه دانشگاه و سرپرست امور شاهد و ایثارگرشهرستان بناب در خاتمه برنامه  با اهدای لوح سپاس و هدیه، به مادرشهیدان محمدی ادای احترام نمودند.
این دیدار به همت مدیر اداری مهندس سمسار و مشاور امور بانوان ریاست دانشگاه مهندس رقیه کریمی ثالث ترتیب یافته بود.
شهید بهرام محمدی  ۱۶ سال داشتندکه در سرپل ذهاب و شهید داوود محمدی ۱۷ ساله بودندکه در شلمچه عملیات کربلای ۵ به درجه رفیع شهادت رسیدند.

گزارش تصویری:

• در سه شنبه 12 دي 1402