تاریخ : دوشنبه 4 دي 1402

در آخرین رتبه بندی دانشگاههای کشور؛

دانشگاه بناب در رده ۴۳ رتبه‌بندی دانشگاههای کشور قرار گرفت

با اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فن‌آوری جهان اسلام (ISC) دانشگاه بناب با ۱۳ پله رشد در رتبه ۴۳ دانشگاههای کشور قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، نتایج رتبه‌بندی و ارزیابی ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیردولتی کشور توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ( ISC ) اعلام شد و در این رتبه‌بندی، دانشگاه بناب از رتبه ۵۶ سال گذشته با ۱۳ پله پیشرفت در جایگاه ۴۳ علمی کشور قرار گرفت.
در این رتبه‌بندی، معیارهای کلی در ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فنآوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بین­‌المللی‌سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن ۵ درصد) است که نسبت به سال­‌های گذشته تغییری نداشته است.
روابط عمومی دانشگاه بناب این پیشرفت چشمگیر را به خانواده بزرگ دانشگاه بناب، بالاخص اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه بناب تبریک عرض می‌کند و آرزوی موفقیت‌های روزافزون این مرکز آموزش عالی را در مجامع علمی و بین‌المللی از ایزد متعال خواستار است.

پایان خبر/
  • در دوشنبه 4 دي 1402