تاریخ : يکشنبه 3 دي 1402

ارتقاء آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه بناب

جایگاه مجموعه آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه بناب به سطح توانمند ارتقاء یافت

به‌ گزارش‌ روابط‌ عمومی‌ دانشگاه‌ بناب‌، دکتر علی‌ فردی‌ ایلخچی‌ رییس‌ مجموعه‌ آزمایشگاهها وکارگاههای‌ دانشگاه‌ بناب‌ از ارتقای‌ جایگاه‌ مجموعه‌ آزمایشگاهها و کارگاههای‌ دانشگاه‌ بناب‌ به‌ سطح‌ "توانمند" خبر داد. بر اساس‌ آخرین‌ نتایج‌ ارزیابی‌ عملکرد آزمایشگاه‌های‌ عضو شبکه‌ آزمایشگاهی‌ فناوری‌های‌ راهبردی‌ کشور، مجموعه‌ آزمایشگاهها و کارگاههای‌ دانشگاه‌ بناب‌ موفق‌ به‌ کسب‌ جایگاه‌ »توانمند« در نظام‌ رتبه‌بندی‌ آزمایشگاه‌های‌ راهبردی‌ کشور شد. همچنین‌ این‌ مجموعه‌ با ارتقا چشمگیر ٤٥ پله‌ نسبت‌ به‌ سال‌ قبل‌ در ارزیابی‌ شبکه‌ آزمایشگاه‌ های‌ علمی‌ ایران‌ (شاعا) توانست‌ بیش‌ از پیش‌ جایگاه‌ خود را در بین‌ آزمایشگاههای‌ فعال‌ مجموعه‌ شاعا بهبود بخشد. شاخص‌ های‌ ارزیابی‌ آزمایشگاه‌ ها در شبکه‌ راهبردی‌ و شاعا شامل‌: ١- عملکرد آزمایشگاه‌ در ارائه‌ خدمت‌، ٢-مشتری‌ مداری‌، ٣- همکاری‌ شبکه‌ ای‌، ٤- نظر سنجی‌ از مشتریان‌، ٥- راستی‌ آزمایی‌ عملکرد آزمایشگاه‌ و ... می‌ باشند. شبکه‌ آزمایشگاهی‌ فناوری‌های‌ راهبردی‌ با هدف‌ حمایت‌ از توسعه‌ فعالیت‌های‌ آزمایشگاه‌ها، ارتقای‌ توانمندی‌ها و کمک‌ به‌ رشد و توسعه‌ و بهبود عملکرد کارشناسان‌ آزمایشگاه‌ها، حمایت‌های‌ متنوعی‌ برای‌ مراکز عضو شبکه‌ در نظر گرفته‌ و حمایت‌های‌ شبکه‌ در هر سال‌، بر اساس‌ امتیاز آخرین‌ دوره‌ ارزیابی‌ عملکرد آزمایشگاه‌ در شبکه‌ انجام‌ می‌شود. بر اساس‌ این‌ گزارش‌ آزمایشگاه‌های‌ فناوری‌ کشور در این‌ رتبه‌بندی‌ به‌ گروه‌های‌ مستعد عضویت‌، آزمایشی‌، فعال‌، توانمند، ممتاز و پیشرو، گروه‌بندی‌ شده‌ و نسبت‌ به‌ امتیاز به‌ دست‌ آورده‌، مورد حمایت‌های‌ متنوعی‌ قرار می‌گیرند.

ریاست‌ مجموعه‌ آزمایشگاهها وکارگاههای‌ دانشگاه‌ بناب‌ افزود: به‌ منظورتسهیل‌ استفاده‌ از خدمات‌ آزمایشگاه‌ مرکزی‌ دانشگاه‌ بناب‌ با حضور دکتر عباسیان‌ ریاست‌ دانشگاه‌ بناب‌، هیات‌ رییسه‌ و همکاران‌ هیات‌ علمی‌ دانشگاه‌ بناب‌ در مراسم‌ هفته‌ پژوهش‌ از (سامانه آنلاین خدمات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بناب) رونمایی‌ شد. این‌ سامانه‌ را می‌ توان‌ یک‌ نرم‌ افزار کامل‌ معرفی‌ کرد. استفاده‌ از مجموعه‌های‌ نرم‌افزاری‌ مدیریت‌ اطلاعات‌ آزمایشگاهی‌، راهکاری‌ مناسب‌ برای‌ سامان‌دهی‌ و مدیریت‌ گردش‌ اطلاعات‌ در آزمایشگاه‌ها است‌. مدیریت‌ فرایندهای‌ آزمایشگاهی‌ مانند فرایند انجام‌ آزمون‌ (از پذیرش‌ نمونه‌ از مشتری‌، بررسی‌ فنی‌، توزیع‌ نمونه‌ و انجام آزمون، تا ارایه نتایج به مشتری) وهمچنین برگزاری آزمون آنلالین HSE برای دانشجویان تحصصیلات تکمیلی وصدور گواهی ازجمله توانمندی های این سامانه است.

پایان خبر/

• در يکشنبه 3 دي 1402