تاریخ : چهارشنبه 29 آذر 1402

به مناسبت هفته سلامت بانوان

کارگاه های آموزش سلامت بانوان در دانشگاه بناب برگزار شد

در هفته سلامت بانوان کارگاه های آموزشی سلامت بانوان با حضور کارمندان و اساتید برگزارشد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب ، کارگاه های آموزشی سلامت بانوان به مناسبت هفته سلامت بانوان با شعار بانوی سالم ، خانواده سالم و جامعه سالم در دانشگاه بناب به همت خانم رقیه کریمی ثالث ، مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و خانواده در دانشگاه بناب به اجرا در امد .
کارگاه های آموزشی با موضوعات «پیشگیری و غربالگری سرطان های شایع بانوان  "پیشگیری از آسیب های اسکلتی محل کار با کمک طب فیزیکی" و « مدریت استرس محل کار» از عمده برنامه های اجرا شده در هفته سلامت بانوان بودند که با حضور پر شور کار کنان و اساتید همراه بود .

مشاور امور بانوان دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از حضور مشاورین محترم مذهبی، پزشک متخصص و کارشناسان مجرب شبکه ی بهداشت شهرستان در این کارگاه ها، از مساعدت ریاست محترم و همکاری صمیمانه ی امور اداری و مرکز مشاوره دانشگاه قدردانی نموده و ابراز امیدواری کردند با پیگیری شعار هفته ی ملی سلامت بانوان و ترویج راهکارهای سلامت محور در محیط کار، شاهد سلامتی و شادابی خانواده های دانشگاهی باشیم.

گزارش تصویری /

• در چهارشنبه 29 آذر 1402