تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1402

هفته پژوهش و فناوری، پیشران رشد تولید و مهار تورم

19 الی 25 آذر ماه 1402. هفته ملی پژوهش وفناوری.

هفته پژوهش وفناوری امسال با شعار پژوهش و فناوری پیشران رشد،تولید و مهار تورم از 19 آذر لغایت25 آذر ماه در دانشگاه بناب در حال برگزاری می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در دانشگاه بناب نیزبرنامه های متنوعی در این هفته برگزار خواهد شد که عبارتند از برگزاری میزگرد، سلسله مباحث و سخنران علمی بین المللی که طبق برنامه منتشره در پرتال پژوهش برگزار خواهد شد. همچنین با دعوت از دانش آموزان با هدف آشنایی با ظرفیت های علمی دانشگاه و نیز امید آفرینی در بین دانش آموزان روز درهای باز برای دانش آموزان منطقه تدارک دیده شده است.
رو نمایی از پرتال نشریات، سامانه جدید دانلود مقالات، علم سنجی و ... از دیگر برنامه های این هفته می‌باشد.
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانشگاه روز دوشنبه 20 آذر ماه در سالن سردار شهید  سلیمانی برگزار خواهد شد. در این مراسم ضمن ارائه گزارش از عملکرد و دستاوردهای سال پژوهشی 1402 از پژوهشگر برتر دانشگاه، سرآمدان پژوهش و فناوری دانشکده ها، برگزیده نشریات علمی، شرکت فناور برتر و ... تجلیل به عمل خواهد آمد.

• در سه شنبه 14 آذر 1402