تاریخ : چهارشنبه 8 آذر 1402

معاون اداری و مالی دانشگاه؛

ساخت ۳۰ واحد خوابگاه های متاهلی دانشگاه بناب طی ۱۸ ماه

معاون اداری و مالی دانشگاه بناب از ساخت ۳۰ واحد خوابگاه متاهلی دراین دانشگاه طی 18 ماه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛  دکتر بهزاد بینش، معاون اداری و مالی دانشگاه بناب از ساخت 30 واحد خوابگاهی متاهلی در این دانشگاه طی  18 ماه آینده خبر داد و گفت: عقد قرارداد بین دانشگاه بناب و پیمانکار برای ساخت ۳۰ واحد خوابگاه متاهلی منعقد شده است که مساحت زیر بنا ۲۱٦۲ متر مریع می باشد و پیمانکار طرح، شروع به احداث آن در سایت جدید40 هکتاری دانشگاه از آبان ماه 1۴۰۲ نموده است.

گفتنی است، این پروژه ساختمانی در سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی زلفی گل کلنگ زنی شده بود.

لازم به ذکر است خوابگاههای دانشجویی یکی از دغدغه های اصلی مجموعه مدیریتی دانشگاه بناب بوده است که با افتتاح خوابگاه متاهلی یکی از اصلی ترین مشکلات رفاهی دانشجویان دانشگاه رفع خواهد شد.

گزارش تصویری؛

• در چهارشنبه 8 آذر 1402