تاریخ : يکشنبه 14 آبان 1402

همزمان با روز 13 آبان

حضور دانشگاهیان دانشگاه بناب در راهپیمایی13آبان

جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان در راهپیمایی 13آبان روز استکبار ستیزی شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب:جمعی از اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب در راهپیمایی پر شور 13آبان شهرستان بناب شرکت نمودند.
دراین مراسم که با استقبال گسترده مردم انقلابی و شهید پرور شهرستان برگزار گردید، نسل جدید انقلاب همراه و همگام با قشر های مختلف جامعه ، دشمنی های استکبار جهانی با کشور سر افرازمان و همچنین جنایات و خونریزی های و حشیانه رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل را در نسل کشی غزه مظلوم با شعار های (مرگ براسرائیل ومرگ بر آمریکا) محکوم نمودند.
در این راهپیمایی که نشان از روحیه استکبار ستیزی وعقلانیت انقلابی مردم فهیم داشت ، دانشگاهیان نیز با حضور خود آمریکا را شیطان بزرگ دانسته و ریشه تمام جنایات بین المللی به ویژه جنایات رژیم نژادپرست صهینوستی را در خوی استکبار آمریکا میدانند.

• در يکشنبه 14 آبان 1402