تاریخ : سه شنبه 2 آبان 1402

پایگاه موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)اعلام کرد؛

شش نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه بناب در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفتند

شش عضو هیأت علمی دانشگاه بناب در میان ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند، بر اساس رتبه بندی ای که در اکتبر ۲۰۲۳ در پایگاه علمی Elsevier به چاپ رسیده است، از کشور ایران ۲۱۴۱ دانشمند در زمره دانشمندان برتر دنیا در ۲۲ رشته علمی و ۱۷۶ زیر رشته از تمامی دانشگاه‌های جهان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب ، بر اساس گزارش منتشر شده توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، ۲۱۳۸ پژوهشگر ایرانی، بر اساس عملکرد استنادی یکساله در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفتند . که شش نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه بناب شامل خانم دکتر سحر زینت لو (عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی)،  آقای دکتر صیاد نوجوان (عضو هیات علمی گروه مهندسی برق)، آقای دکتر علی احمدیان (عضو هیات علمی گروه مهندسی برق)، خانم دکتر مرضیه رنجبر محمدی (عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی)، آقای دکتر محمد علی مهتدی (عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک) و آقای دکتر مهدی حسین زاده اقدم (عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر) در این لیست قرار دارند.

همچنین خانم دکتر سحر زینت لو، آقای دکتر صیاد نوجوان و آقای دکتر محمد علی مهتدی نیز در لیست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر در دوران خدمت (بازه 2022-1996) نیز قرار گرفتند.

شایان ذکر است که فهرست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا بر روی سایت http://hcr.isc.ac نیز قابل مشاهده است.

• در سه شنبه 2 آبان 1402