تاریخ : شنبه 8 مهر 1402

همزمان با هفته دفاع مقدس؛

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه بناب برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس باحضور یادگار جبهه ها دکتر علی حاجی وند در سالن اجتماعات سردار سلیمانی دانشگاه بناب برگزارشد.

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب، مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس، با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، با سخنرانی یادگار دوران دفاع مقدس، نویسنده و استاد دانشگاه، دکتر حاجیوند و با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات سردارشهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه بناب برگزار شد.

علي حاجي وند متولد سال 1342 يكي از بسيجيان نخبه كشور است كه تاكنون 21 عنوان كتاب و افزون بر 300 عنوان مقاله در مجلات و نشريات مختلف در موضوعات معارف، خانواده و الهيات به چاپ رسانده است.

وي در دوران دفاع مقدس حضور مستمر در جبهه هاي جنگ تحميلي داشت و اكنون جانباز شيميايي است.

گزارش تصویری؛

• در شنبه 8 مهر 1402