تاریخ : دوشنبه 30 مرداد 1402

ادامه تحصیل دانشجو در دانشگاه بناب در قالب بورسیه صنعتی

تعدادی از دانشجویان دانشگاه بناب در مجتمع فولاد ظفر بناب در قالب طرح بورسیه شغلی، شاغل خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، به اطلاع دانشجویان عزیز و به ویژه داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۲ می­‌رساند که با تلاش­‌ها و پیگیری‌­های مستمر مدیریت محترم دانشگاه و مجموعه ارتباط با صنعت دانشگاه، مجتمع فولاد ظفر بناب تعدادی از دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه بناب در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در قالب "طرح بورسیه شغلی" بورسیه می‌­نماید که اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می­‌گردد.

گفتنی است، دانشگاه بناب در ماههای اخیر تفاهم‌نامه‌هایی با صنایع بزرگ منطقه منعقد کرده است و در سالهای آینده دانشجویان علاقمند خواهند توانست پس از اتمام تحصیل بورسیه، در صنایع استخدام شده و به ادامه خدمت خواهند پرداخت.

این گزارش می‌افزاید شهرستان بناب به جهت دارا بودن صنایع بزرگ فولاد و صنایع تبدیلی جزو شهرهای برجسته‌ی صنعتی شمالغرب کشور محسوب می‌شود که دانشگاه بناب در تلاش است با ارتباط مستمر و سازنده با صنایع در رفع مشکلات صنایع و جامعه محوری گامی اساسی بردارد.

• در دوشنبه 30 مرداد 1402