تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1402

آگهی مناقصه عمومی؛

مناقصه سلف مرکزی دانشگاه بناب

..
دانشگاه بناب در نظر دارد قراردادهای مربوط به تهیه مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی در سلف مرکزی دانشگاه بناب برای سال تحصیلی 1403-1402 را از طریق مناقصه عمومی تک مرحلهای به اشخاص حقوقی واجد شرایط و قرارداد اجاره رستوران خصوصی مکمل تاک دانشگاه بناب در سال تحصیلی 1403-1402 را از طریق مزایده به اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط و دارای صلاحیت واگذار نماید؛ لذا بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان میرساند در صورت تمایل برای خرید اسناد مناقصه سلف مرکزی و اسناد مزایده رستوران خصوصی مکمل تاک به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (سامانه ستاد) به نشانی الکترونیکی setadiran.ir مراجعه نموده و پس از خرید اسناد مناقصه و مزایده و مطالعه و کارشناسی آنها نسبت به ارائه قیمتهای پیشنهادی خود مطابق برنامه زمانی مقرر در سامانه ستاد اقدام نمایند.
  • در يکشنبه 1 مرداد 1402