تاریخ : شنبه 31 تير 1402

مدیر اداری و پشتیبانی؛

دانشگاه بناب به جهت تعمیرات تعطیل خواهد شد

مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه بناب از تعطیلی دانشگاه به منظور تعمیرات اساسی و بروز رسانی سامانه‌ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه بناب، علیرضا سمسار، به منظور انجام تعمیرات اساسی و به‌روزرسانی سامانه‌ها از تعطیلی دانشگاه خبر داد و گفت: به منظور انجام تعمیرات اساسی و به‌روزرسانی سامانه‌ها دانشگاه بناب از ۱ مرداد لغایت ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۲ تعطیل خواهد بود.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه بناب، در این بازه زمانی تمامی بخش‌های اداری، آموزشی و پژوهشی دانشگاه تعطیل است و تردد به دانشگاه هم صرفا با مجوز قابل انجام است.

وی ادامه داد: همچنین در مدت تعطیلات تابستانی سیستم‌های سرمایشی دانشگاه خاموش است و با توجه به انجام تعمیرات اساسی و به‌روزرسانی سامانه‌های موجود، احتمال قطع برق، تلفن و اینترنت وجود خواهد داشت.

• در شنبه 31 تير 1402