تاریخ : پنجشنبه 11 خرداد 1402

معاون اداری و مالی دانشگاه بناب؛

معاون اداری و مالی دانشگاه بناب؛ ساختمان آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب تا پایان مرداد امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر بهزاد بینش، معاون اداری و مالی دانشگاه بناب در جریان بازدید هیات رئیسه محترم دانشگاه از پروژه‌ی ساختمان آموزشی پژوهشی دانشگاه از پیشرفت این پروژه از بهمن ماه ۱۴۰۰ تا خرداد ماه سال ۱۴۰۲ گزارش داد و گفت: احداث ساختمان آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب به متراژ حدود ۳۲۵۰ متر‌مربع در ۵ طبقه سازه‌ای از سال ۱۳۹۷ آغاز گردید.

وی ادامه داد: این پروژه ساختمانی تا اوایل بهمن ماه سال ۱۴۰۰ دارای پیشرفت فیزیکی حدود ۶۳ درصد بود که پس از عقد قرارداد‌های متعدد و تامین اعتبار هزینه‌های مربوطه، تشریفات عقد قرارداد و عملیات اجرایی ساختمان ادامه یافت.

دکتر بینش در ادامه گفت: درحال حاضر این ساختمان با پیشرفت فیزیکی حدود ۸۲ درصد درحال تکمیل می‌باشد و پیش بینی می‌گردد با ادامه این روند تا پایان مرداد ۱۴۰۲ ساختمان به بهره برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه‌ی ساختمانی که در سایت اصلی دانشگاه می‌باشد، پس از افتتاح حدود ۳۲۵۰ متر مربع به سرانه فضای آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب خواهد افزود و پیش‌بینی می‌شود بخشی از مشکلات کمبود فضای فیزیکی این دانشگاه را رفع نماید.

گزارش تصویری؛

• در پنجشنبه 11 خرداد 1402