تاریخ : يکشنبه 7 خرداد 1402

رویداد ورزشی؛

کسب مقام سوم تیم دارت دانشگاه بناب درمسابقات استانی

تیم دارت دانشگاه بناب در مسابقات استان آذربایجان شرقی موفق به کسب مقام سوم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه هنر تبریز و با شرکت دانشگاه های استان آذربایجان شرقی با حضور 8 دانشگاه برگزارشد و تیم دارت پسران دانشگاه بناب بعد از رقابتی سخت و نزدیک بعد از دانشگاه تبریز و صنعتی سهند به مقام سوم تیمی این دوره از رقابت‌ها دست یافت.

در این دوره از رقابت‌ها تیم دانشگاه به سرپرستی ذاکر احمدزاده و با حضور دانشجویان امیرحسین مشعوفیان، مهدی صادقی و مهدی کارگر حضور یافته و با حریفان به رقابت پرداختند.

دراین دوره از مسابقات در رقابت های انفرادی نیز امیرحسین مشعوفیان موفق به کسب مقام سوم شد.

گفتنی است: این مسابقات برای راه یابی به مسابقات همگانی کشوری که در استان مرکزی و در دانشگاه اراک برگزار خواهد شد انجام گرفت و تیم اول مستقیم به این رقابت راه یافته و تیم های دوم وسوم نیز به احتمال در صورت وجود شرایط از طرف اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در مسابقات کشوری حضور خواهند داشت.
  • در يکشنبه 7 خرداد 1402