تاریخ : چهارشنبه 3 خرداد 1402

در پانزدهمین دوره جشنواره بین المللی حرکت

کسب رتبه برتر در جشنواره بین المللی حرکت توسط انجمن های علمی دانشگاه بناب

در پانزدهمین دوره جشنواره بین الملل حرکت انجمن های علمی دانشگاه بناب توانستند ، در دو حوزه فعالیت خلاقانه و ثبت اختراع رتبه برتر را کسب کنند.
این موفقیت را به جامعه دانشگاهی شهرستان بناب علی الخصوص انجمن های علمی دانشگاه بناب تبریک عرض می نماییم.

پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت ویژه آثار و دستاورد‌های اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی و دانشجویی است که از سی و یکم اردیبهشت ماه در دانشگاه مازندران واقع در شهرستان بابلسر آغاز شد و در دوم خردادماه پایان پذیرفت.

جشنواره بین المللی حرکت از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف هم افزایی، توسعه و تکثیر ایده‌های خلاق و ایجاد انگیزه در انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد.

جشنواره حرکت در ۵ بخش رقابتی، نمایشگاهی، انجمن پویا، بین الملل و یک بخش جدید با عنوان سفیر حرکت برگزار شد که موضوع آن حرکت‌های امیدوارانه و آینده پژوهانه است.

• در چهارشنبه 3 خرداد 1402