تاریخ : چهارشنبه 12 بهمن 1401

اطلاعیه

ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی بهمن ۱۴۰۱ دانشگاه بناب
با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك قبولی شما در دانشگاه بناب؛ ضمن تبریک قبولی پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی بهمن ۱۴۰۱به اطلاع می رساند شروع زمان ثبت نام از روز یکشنبه مورخه ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ خواهد بود.

مدارک لازم برای پذیرفته شدگانی که آخرین مدرک آنان پیش‌دانشگاهی می‌باشد:
۱-اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي موقت
۲-اصل مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه
۳-اصل کارنامه تحصیلی دوره پیش‌دانشگاهی
۴-اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
۵-اصل رسید درخواست تاییدیه دوره پیش دانشگاهی.
۶-کپی تمام صفحات شناسنامه
۷-کپی كارت ملي (پشت و رو)
۸-عكس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده درسال جاري (۱۲ قطعه)
۹-مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند (براي برادران).
۱۰-اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع ( مخصوص كارمندان دولت) .

مدارک لازم برای ديپلمه هاي نظام ۳-۳-۶ :
۱-اصل ‌مدرك ‌و ‌يا گواهي ‌ديپلم ‌متوسطه آموزش‌ متوسطه نظام جدید
۲-اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه.
۳-اصل فرم ۶۰۲ (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه‌های دهم تا دوازدهم) قابل دریافت از دبیرستان محل تحصیل با مهر و امضای مدیر یا معاون اجرایی دبیرستان
۴-اصل رسید درخواست تاییدیه دوره دیپلم نظام جدید.
۵-کپی تمام صفحات شناسنامه
۶-کپی كارت ملي (پشت و رو)
۷-عكس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده درسال جاري (۱۲ قطعه)
۸-اصل مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند (براي برادران).
۹-اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع ( مخصوص كارمندان دولت)

معاونت آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب
  • در چهارشنبه 12 بهمن 1401