تاریخ : چهارشنبه 28 دي 1401

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در بناب؛

آمادگی کامل دانشگاه بناب در برگزاری منظم کنکور در این حوزه امتحانی

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در بناب از آمادگی کامل دانشگاه بناب در برگزاری منظم کنکور در این حوزه امتحانی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر علی حاجی بدلی، نماینده تام­ الاختیار سازمان سنجش در بناب ضمن اعلام آمادگی کامل دانشگاه بناب در برگزاری منظم کنکور سراسری در این حوزه امتحانی خاطر نشان کرد: نوبت آزمون کنکور سراسری سال 1402 همزمان با سراسر کشور در روزهای پنج شنبه و جمعه 29 و 30 دی­ ماه در ۵ گروه آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و گروه­های آزمایشی هنر و زبان­های خارجه برگزار خواهد شد.

وی در ادامه ضمن تشریح نحوه برگزاری آزمون کنکور سراسری، گفت: دانشکده‌ها و ساختمان‌های دانشگاه بناب طبق اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه هر داوطلب، میزبان نوبت اول کنکور سراسری 1402 خواهد بود، همچنین شرایط آرام و مناسبی برای برگزاری این آزمون با تاکیدات مکرّر ریاست محترم دانشگاه فراهم گردیده است.

دکتر حاجی بدلی در ادامه گفت: درب ورودی دانشگاه بناب برای آزمون صبح از ساعت 6:30 لغایت 7:15 باز خواهد بود و شروع فرایند آزمون ساعت 7:45 خواهد بود، و درب ورودی دانشگاه برای آزمون­های عصر از ساعت 13:15 الی 13:45 باز خواهد بود و شروع فرایند آزمون ساعت 14:15 خواهد بود که داوطلبان بهتر است به جهت جلوگیری از تراکم در درب ورودی دانشگاه، مراجعه خود را به ساعات پایانی موکول ننمایند.

وی ادامه داد: چنانچه داوطلبان به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره پرونده و یا کدپیگیری مورد نیاز، موفق به دریافت کارت شرکت در آزمون خود نشده­ اند، می­ توانند با مراجعه به درگاه اطلاع­ رسانی سازمان سنجش و ورود به سیستم پاسخگویی به آدرس: https://request.sanjesh.org/ و انتخاب نام آزمون و تعیین نوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده و یا کد پیگیری ثبت­ نام اقدام کرده و به هیچ وجه به واحد رفع نقص مراجعه ننمایند؛ لازم به ذکر است که این امکان برای داوطلبانی فراهم می­ باشد که در سیستم پاسخگویی عضو شده باشند.

وی همچنین در خصوص همراه داشتن اقلام غیر ضروری گفت: داوطلبان از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، وسایل محاسباتی و هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و وسایل حافظه دار از قبیل: پیجر، تلفن همراه(حتی به صورت خاموش)، تبلت، قلم نوری، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، جزوه، کتاب، ماشین حساب، هرگونه یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در بناب در ادامه در خصوص پاسخنامه و نکات مهم در مورد آن گفت: در جلسه آزمون به هر یک از داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان­های خارجی به همراه هر دفترچه آزمون، یک پاسخنامه داده می­ شود، که داوطلبان می­ بایست نسبت به پاسخگویی سولات دفترچه آزمون در پاسخنامه مربوط اقدام نمایند و داوطلب به محض دریافت پاسخنامه باید شماره آن را با شماره صندلی و شماره کارت ورودی خود و نیز کدهای مندرج در پاسخنامه را با کدهای مندرج در دفترچه­ های آزمون اختصاصی تحویل شده مقایسه نمایند تا مطمئن شوند که بین آنها هیچ اختلافی  نیست و در صورت مشاهده تفاوت، موضوع را به نزدیکترین مراقب جلسه اطلاع داده و موضوع را پیگیری نموده تا اختلاف برطرف شود و سپس پاسخنامه را تکمیل و امضا نماید.

دکتر حاجی بدلی در خصوص نحوه درج پاسخ در پاسخنامه گفت: به دلیل اینکه پاسخنامه به وسیله ماشین علامت خوان تصحیح می­ شود، از کثیف کردن، تا کردن و یا گذاشتن هرگونه علامت یا اثری بر روی آن خوددای شود و در تستهای چهار گزینه­ ای برای هر پاسخ صحیح 3 نمره مثبت و برای هر پاسخ غلط به منظور خنثی کردن پاسخ­های حدسی یا تصادفی 1 نمره منفی منظور خواهد شد، بنابر این به داوطلبان توصیه می­ شود اگر پاسخ سوالی را نمی­ دانند به آن جواب ندهند زیرا به پاسخهای بدون جواب نمره منفی یا مثبت تعلق نمی ­گیرد.

وی در ادامه در خصوص نحوه اعلام نتایج آزمون گفت: هرگونه اطلاع ­رسانی در مورد اعلام نتایج این آزمون نیمه دوم اسفند ماه سال 1401 از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به آدرس: sanjesh.org انجام می­ گیرد، لازم است پس از پایان جلسه آزمون داوطلبان برچسب صندلی خود را برداشته و تا اعلام نتایج نهایی آزمون نزد خود نگاه دارند.

وی در خصوص داوطلبان دارای سهمیه ایثارگری گفت: داوطلبانی که از سال 1401 و قبل از آن با استفاده از سهمیه ایثارگران در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی پذیرفته شده ­اند، توجه داشته باشند که سهمیه نهایی آنها پس از انجام بررسی­ ها و داشتن شرایط طبق مفاد مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام برای آنها اعمال خواهد شد.

دکتر علی حاجی بدلی در پایان ضمن آرزوی موفقیت به تمامی داوطلبان کنکور سراسری سال 1402 گفت: داوطلبان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است حداکثر تا تاریخ 06/11/1401 از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی به آدرس: request.sanjesh.org با سازمان سنجش مکاتبه نمایند و درخواستهای ارسالی بعد از تاریخ اعلامی قابل پیگیری و بررسی خواهد بود.

• در چهارشنبه 28 دي 1401