تاریخ : چهارشنبه 16 آذر 1401

دکتر مجتبی عباسیان در دیدار با خانواده معظم شهدا؛

تجلیل و تکریم از مادران و خانواده‌ی مکرم شهدا یک وظیفه همگانی است / مادران و همسران شهدا ایثارگران اصلی ایران اسلامی

رئیس دانشگاه بناب با همراهی اعضای هیات رئیسه و رئیس بنیاد شهید شهرستان بناب با مادران و همسران شهیدان مختاری، هاشمی و دانشیان دیدار و تجلیل کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب در این دیدارها ضمن تاکید بر دیدار و تجلیل از خانواده معزز شهدا و جانبازان اظهار داشت؛ تفکر و اندیشه شهدای والامقام چراغ راه هدایت جوانان و جامعه بوده و باید سیره شهداء را سرلوحه کارهای خویش قرار دهیم.

وی در ادامه مادران و همسران شهدا را ایثارگران اصلی ایران اسلامی دانست و گفت: مادران و همسران شهداء صبورترین و بزرگوارترین اعضای جامعه‌ی اسلامی هستند که اجر و قرب این عزیزان کمتر از شهادت نیست و تجلیل و تکریم مقام شهداء، مادران و همسران شهیدان یک وظیفه اصلی و همگانی است.

رئیس دانشگاه بناب در پایان گفت: امیدوارم با بهره‌مندی از الطاف الهی و دعای خیر مادران و خانواده معظم و معزز شهدا در راستای انجام وظایف محوله و خدمت به مردم سربلند باشیم.

• در چهارشنبه 16 آذر 1401