چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه بناب در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان در زمینه صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، مقاله دکتر علیرضا یوسفی، عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه بناب با عنوان Steady/dynamic rheological characterization and FTIR study on wheat starch-sage seed gum blends به عنوان نویسنده مسئول در مجله Food Hydrocolloids با ضریب تاثیر 504/11 (IF = 11.504)، مجله Q1 و جزء 10 درصد موضوعی در سال 2021 مستخرج از پروژه مشترک با دانشگاه Grenoble-Alpes کشور فرانسه به چاپ رسید.
لازم به ذکر است این عضو هیات علمی دانشگاه بناب دو مقاله دیگر در سال 2019-2020 در مجله International Journal of Biological Macromolecules با ضریب تاثیر 025/8 (IF = 8.025) مجله Q1 و جزء 10 درصد موضوعی، و دو مقاله دیگر در سال 2022 در مجلات International Journal of Food Science & Technology و Food Science & Nutrition با رتبه بندی Q2 مستخرج از پروژههای مشترک با این دانشگاه کشور فرانسه به چاپ رسانده است.
پایان خبر