تاریخ : سه شنبه 12 بهمن 1400

اجرای طرح عید تا عید صندوق رفاه دانشجویان؛

طرح بخشودگی جرایم دیرکرد بدهکاران معوق و کارمزد وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان
از تاریخ ۱۲ الی ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان و دانش آموختگان محترم می رساند صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای بهره مندی و مساعدت به دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در خصوص تسویه حساب وام دانشجویی خود، همزمان با دهه مبارک فجر طرح عید تا عید را از تاریخ ۱۲ الی ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار می کند.

طرح ویژه دانش آموختگانی که قبلا دفترچه اقساط برای آنها صادر شده است:

دانش آموختگان محترم با استفاده از این طرح می توانند از یکی از طرح های ریز برخوردار شوند:

۱ – در صورت پرداخت کل بدهی، از بخشودگی ۱۰۰ درصد جرایم برخوردار می شوند

۲ – در صورت پرداخت اقساط معوق، از بخشودگی ۵۰ درصد جرایم برخوردار می شوند

۳ - دانش آموختگان محترم همچنین می توانند با پرداخت بدهی معوق سررسید شده از امکان تقسیط مجدد مانده بدهی خود به تاریخ روز استفاده نمایند.

طرح ویژه دانشجویان:

۱ – دانشجویان محترم می توانند با پرداخت بدهی های نقدی (۱۰ درصد، ودیعه مسکن و اجاره بهای خوابگاه ) از امکان تقسیط مانده بدهی به تاریخ روز استفاده نمایند.

۲ – در صورت پرداخت کل بدهی قبل از پایان دوره تنفس ۹ ماهه، از بخشودگی ۱۰۰ درصد کارمزد وام دانشجویی برخوردار می شوند.

این طرح ویژه دانشجویانی است که علیرغم اتمام سنوات مجاز رفاهی، تا کنون نسبت به تعیین تکلیف بدهی خود و بازپرداخت اقدام نکرده اند. به این منظور دانشجویان مشمول لازم است از طریق پرتال پویای خود درخواست تسویه پرونده رفاهی بدهند و پس از تکمیل کاربرگها، حتما نسبت به ارسال و تایید نهایی اطلاعات خود اقدام کنند تا بتوانند از این امکان استفاده نمایند.

برای دسترسی به راهنمای طرح روی فایل راهنما  کلیک کنید.

• در سه شنبه 12 بهمن 1400
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی -ذاکراحمدزاده