تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1400

اطلاعیه اداره پذیرش و ثبت‌نام؛

ثبت‌نام پذیرفته‌ شدگان مقطع کارشناسی‌ ارشد سال ۱۴۰۰-مرحله تکمیل ظرفیت

پذیرش و ثبت‌نام پذیرفته‌ شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰-مرحله تکمیل ظرفیت در دانشگاه بناب انجام می‌پذیرد.
با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك قبولی شما در دانشگاه بناب؛ از پذیرفته‌شدگان عزیز خواهشمند است تمامی توضیحات و اطلاعیه‌های مربوطه را با دقت و حوصله مطالعه کرده و سپس اقدام به ثبت‌نام نمایند.
مدارک لازم جهت ارسال پستی
  1. اصل گواهینامه موقت دوره کارشناسی.
  2. کپی تمام صفحات شناسنامه
  3. کپی كارت ملي (پشت و رو)
  4. عكس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده درسال جاري (۱۲ قطعه)
  5. اصل مدركي‌ كه ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه داوطلبان را با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون مشخص كند (براي برادران).
  6. اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع ( مخصوص كارمندان دولت)

توجه:
  1. ثبت‌نام از پذیرفته شدگان فقط با ارائه تمام مدارک خواسته شده امکان پذیر می باشد و اداره آموزش از پذیرش افراد با مدارک ناقص معذور خواهد بود. بدیهی است عدم ارسال مدارک خواسته شده به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.
  2. پذیرفته‌شدگان بایستی از طریق پست پیشتاز به آدرس آذربایجان شرقی - شهرستان بناب - بزرگراه ولایت - جنب پلیس‌راه - دانشگاه سراسری بناب کد پستی ۵۵۵۱۳۹۵۱۳۳ مدارک خود را ارسال نمایند. لطفا روی پاکت پستی ارسالی، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و رشته قبولی خود را قید فرمایید.
  3. از دانشجویان عزیز خواهشمند است در هنگام ارسال مدارک درخواستی از طریق پست، نهایت دقت را داشته باشید تا مدارک بصورت کامل توسط مسئول باجه پستی در پاکت ارسال مدارک قرار داده شود.
  • در دوشنبه 18 بهمن 1400
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی -ذاکراحمدزاده