تاریخ : چهارشنبه 15 دي 1400

15 دی 1400

سرپرست دانشگاه بناب منصوب شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «مجتبی عباسیان» را به عنوان «سرپرست دانشگاه بناب» منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب آورده است؛ انتظارمی‌رود با اتکاء به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه ازجمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.
توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.
دکتر مجتبی عباسیان عضو هیأت علمی با مرتبه استادی گروه شیمی آلی دانشگاه پیام نور تبریز است که از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست دانشگاه پیام نور واحد هریس از ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۸، معاون بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸ تا ۱۳۸۹، معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه پیام نور مرکز تبریز ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز تبریز ۱۳۹۲ و رییس دانشگاه بناب از فروردین 1393 تا اسفند 1395 اشاره کرد.

• در چهارشنبه 15 دي 1400
میرجلال نبوی