تاریخ : دوشنبه 31 خرداد 1400

پیام تبریک رئیس دانشگاه به رئیس جمهور منتخب ملت شریف ایران

رئیس دانشگاه بناب با صدور پیامی، انتخاب آیت الله سیدابراهیم رئیسی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب ملت شریف ایران را تبریک گفت.
در متن پیام دکتر حسین پیری آمده است:
حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی (دامت برکاته)
رئیس جمهور محترم منتخب ملت شریف ایران
مشارکت آگاهانه ملت سرافراز و ولایت مدار ایران اسلامی در انتخابات شکوهمند ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ موجب سربلندی، اقتدار و غرور ملی ایرانیان شد. نقش بی بدیل مردم در تعیین سرنوشت خود در راستای منویات و هدایت های مدبرانه مقام معظم رهبری مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردید و مردم شریف و آگاه ایران عزیز با آمدن به پای صندوق های رأی، وفاداری خودشان را بار دیگر ثابت کردند. امیدوارم مردم و دلسوزان نظام با تلاش همه جانبه در مسیر ایران قوی به پشتوانه این حرکت عظیم ملت، دولتی قوی، مسئولیت پذیر برای حل مسائل و مشکلات مردم فراهم آید.
 اینجانب این پیروزی شکوهمند را به جنابعالی و مردم شریف و آگاه ایران اسلامی تبریک گفته و موفقیت دولت سیزدهم در پیشبرد اهداف مقدس ایران اسلامی، در راستای آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

• در دوشنبه 31 خرداد 1400