تاریخ : دوشنبه 24 خرداد 1400

بیانیه دانشگاه بناب برای دعوت مردم و حضور حداکثری دانشگاهیان به شرکت در انتخابات 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ متن بیانیه بشرح ذیل می باشد.

مردم شریف بناب، دانشگاهیان گرامی؛
نظام جمهوری اسلامی ایران با برگزاری  انتخابات متعدد در چهار دهه حیات سیاسی خود، جلوه بی‌نظیری از دموکراسی را در قالب مردم ‌سالاری دینی در معرض دید جهانیان گذاشته است. مردم آزاده و سربلند ایران همواره با حضور گسترده و آگاهانه خود در انتخابات، اراده استوار خود را در پاسداری از دستاوردهای گران سنگ انقلاب اسلامی به اثبات رسانده و برای ایران افتخار و عظمت آفریده‌اند، بار دیگر در پای صندوق‌های رأی در انتخابات روز 28 خرداد ماه  1400 در این آوردگاه سرنوشت ساز به صحنه می‌آیند تا با ایفای رسالت ملی و دینی خود، حماسه‌ای دیگر بیافرینند.
ضمن دعوت از همه آحاد مردم شریف بویژه دانشگاهیان برای شرکت در انتخابات 1400، از نامزدهای محترم ریاست جمهوری می‌خواهیم با در نظرگرفتن مصالح عالی نظام، حفظ عزت، استقلال و امنیت کشور و پرهیز از تنش و اختلاف، در مسیر تقویت اقتدار ملی، عدالت گستری و دادخواهی و ترمیم تبعیض و فاصله‌های طبقاتی برآمده و مسائل رفاهی و معیشتی مردم را با هدف تحقق تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در اولویت قرار دهند. بدون شک حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه کاندیداها که هر یک نماینده تفکر و باورهای بخشی از جامعه می باشند توسط مردم و بویژه دانشگاهیان در پای صندوق‌های رأی در انتخابات روز 28 خرداد، تأثیر بسزایی در اقتدار میهن اسلامی و پیشرفت کشور خواهد داشت. در پایان مجددا ً ضمن دعوت از دانشگاهیان محترم برای مشارکت گسترده در پای صندوق های رأی برای همه کاندیداها آرزوی موفقیت نموده و امید آن داریم با همدلی و همراهی همدیگر در راستای توسعه بیش از پیش دانشگاه بناب ­گام­های موثری برداریم.

"روابط عمومی دانشگاه بناب"

• در دوشنبه 24 خرداد 1400