تاریخ : شنبه 22 خرداد 1400

افتخاری دیگر

کسب رتبه نمونه کشوری سال 99 توسط مرکز مشاوره دانشگاه بناب

با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان، مراکز مشاوره برتر و نمونه دانشگاهها معرفی شدند.
همزمان با برگزاری سی و دومین گردهمایی سالانه روسای مراکز و کارشناسان مشاوره دانشجویی، مراکز مشاوره  نمونه، برتر  و فعال در سطح کشوری و مناطق دهگانه دانشگاهها معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، همزمان با برگزاری سی و دومین گردهمایی سالانه  روسای مراکز و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاهها، اسامی مراکز مشاوره  نمونه، برتر  و فعال که براساس ارزیابی فعالیت سالانه انتخاب شده اند معرفی شد.
در این مراسم که با حضور، دکتر صدیقی ، ریاست سازمان امور دانشجویان، دکتر علم معاون امور دانشجویان داخل و دکتر صفاری نیا، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت این سازمان برگزار شد،  مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان مرکز ممتاز کشوری معرفی و رئیس این مرکز نشان حامی را دریافت کرد.
بر اساس اعلام دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان،  مراکز مشاوره دانشگاه فناوری های نوین سبزوار – دانشگاه حضرت معصومه (س) قم – دانشگاه هنر تبریز- دانشگاه صنعتی سیرجان- دانشگاه تبریز– دانشگاه بجنورد- دانشگاه اراک- دانشگاه صنعتی اصفهان – دانشگاه صنعتی امیرکبیر – دانشگاه اصفهان  و دانشگاه فردوسی مشهد- دانشگاه شیراز رتبه های برتر کشوری را کسب کردند.
همچنین رتبه نمونه  کشوری به  مراکز مشاوره دانشگاههای شهید بهشتی، مرکز آموزش عالی فیروز آباد فارس – دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان – دانشگاه بناب – دانشگاه هنر اصفهان – دانشگاه هنر تهران – دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل – دانشگاه کردستان – دانشگاه علامه طباطبایی – دانشگاه شهید باهنر کرمان و دانشگاه حکیم سبزواری اختصاص یافت.

• در شنبه 22 خرداد 1400