Logo
تاریخ : پنجشنبه 20 آذر 1399
کد 1214

پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید

بازدید معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف از دانشگاه بناب

دکتر رحیمی معاون محترم پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روز پنجشنبه 20 آذر1399، با حضور در دانشگاه بناب  از دستاورد های علمی این مرکز بازدید نمود و با دکتر حسین پیری رئیس دانشگاه بناب دیدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید دکتر مجیدی رئیس دانشگاه تبریز و دکتر واعظی هیر رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و جمعی از اعضای هیات رئیسه و مدیران این دانشگاه نیز حضور داشتند.
دکتر پیری رئیس دانشگاه، حضور دکتر رحیمی  و هیأت همراه را خیر مقدم گفت و در خصوص تسهیل اعتبارات پژوهشی و روند پیگیری‌های صورت گرفته در جهت دریافت هر چه سریع‌تر این مطالبات سخنانی ایراد نمود.
در این جلسه دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مرکز و خوشبینی به نظام فناوری نوین، به تحولات اخیر در حوزه‌های تخصصی و دانش بنیان اشاره کرد.
دکتر رحیمی در این بازدید گفت: نحوه برگزاری هفته پژوهش و فناوری امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، تغییراتی پیدا کرده، به طوری که تا یک ماه قبل تصمیم داشتیم مراسم این هفته را به صورت مجازی‌-حضوری برگزار کنیم اما به دلیل بحرانی شدن شرایط، مراسم هفته پژوهش به شکل مجازی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری امسال که از روز شنبه ۲۲ تا پنج‌شنبه ۲۷ آذرماه برگزار می‌شود، اظهار داشت: برنامه‌های هفته پژوهش از روز شنبه ۱۵ آذرماه در سطح استان‌ها آغاز شده و در حال اجرا است که مهم‌ترین برنامه‌های استانی شامل نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان، نشست‌های تخصصی صنعت و دانشگاه و میزگردهای تخصصی به منظور بررسی نقش پژوهش و فناوری در حل مسائل استانی می‌شود.
وی افزود: اگر معضل بیماری کرونا نبود از نظر تعاملات بین‌المللی در سطح بالاتری قرار داشتیم و اگر در این حوزه کاستی صورت گرفته، به دلیل محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها است و باید ارتباط و تعامل خود را با جامعه بین‌المللی علمی بیش از پیش گسترش دهیم.
دکتر رحیمی رتبه جهانی ایران در انتشار مقالات را ۱۶ و۱۵ در پایگاه‌های مختلف علم‌سنجی عنوان کرد و گفت: در این مسیر شاهد رشد کیفی مقالات در سطح بین‌المللی بودیم به طوری که این تلاش‌ها باعث شد ایران جزو پنج کشور اول دنیا از نظر نرخ رشد مقالات از نظر کیفی قرار گیرد و در صورتی که این روند تا پایان سال ۲۰۲۰ ادامه داشته باشد، ایران در میان چهار کشور اول دنیا قرار خواهد گرفت.
دکتر محمد علی مهتدی مدیر مرکز رشد واحدهای فناورشهرستان بناب، در حاشیه این بازدید در خصوص اثربخشی تحقیقات در این حوزه، توسعه فناوری، تسهیل در امور منجر به صدور تکنولوژی و تجهیزات آزمایشگاهی برای توسعه واحدهای فناور را ضروری دانستند.
در این بازدید، به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش‌های پیش رو و همچنین راهکارهای ارتقاء سطح پژوهش در این حوزه پرداخته شد. 
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 20 آذر 1399
  • ساعت 11
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی
  • تعداد بازدید 292
نظرات شما
captcha refresh