تاریخ : يکشنبه 18 خرداد 1399

اطلاعیه مهم مدیریت امور دانشجویی؛

قابل توجه دانشجویان خوابگاهی

به اطلاع دانشجویان عزیز می¬رساند که پیرو اطلاعیه دانشگاه در مورد برگزاری غیر حضوری امتحانات مقطع کارشناسی و لزوم تخلیه خوابگاه¬های دانشجویان کارشناسی جهت آماده¬سازی خوابگاه برای اسکان احتمالی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با رعایت پروتکل¬های بهداشتی..............
به اطلاع دانشجویان عزیز می­رساند که پیرو اطلاعیه دانشگاه در مورد برگزاری غیر حضوری امتحانات مقطع کارشناسی و لزوم تخلیه خوابگاه­های دانشجویان کارشناسی جهت آماده­سازی خوابگاه برای اسکان احتمالی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با رعایت پروتکل­های بهداشتی، دانشجویان مقطع کارشناسی می‌توانند در تمامی روزهای هفته (روزهای پنجشنبه و جمعه نیز شامل این برنامه زمان­بندی هستند) از ساعت 8 الی 18 با مراجعه به خوابگاه با هماهنگی سرپرستان خوابگاه اقدام به تخلیه اتاق خود نمایند. نکات ذیل را در این مورد مورد توجه قرار دهید :
  • دانشجویان عزیز می­توانند از تاریخ 18/03/1399 الی 31/03/1399 با هماهنگی مسئول اداره خوابگاه‌ها و یا سرپرستان خوابگاه‌ها اقدام به تخلیه اتاق­ها نمایند.
  • دانشجویان محترم حتی­الامکان باید تمامی وسایل خود را جمع­آوری کنند. در صورتی که شرایط این امر فراهم نباشد، دانشجویان می­توانند با بسته‌بندی مناسب از فضای انبار تهیه شده برای این منظور استفاده کنند.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری مشمول این اطلاعیه نبوده و اجباری برای تخلیه اتاق خود تا اطلاع ثانوی نخواهند داشت.
  • دانشجویانی که به هر دلیل امکان حضور در خوابگاه را نداشته باشند با تماس با سرپرستی خوابگاه و هماهنگی با ایشان می­توانند وضعیت وسایل اتاق خود را تعیین تکلیف نمایند. بدیهی است امکان جمع­آوری و تحویل وسایل این افراد توسط دوستانشان بدون هماهنگی با سرپرستی خوابگاه امکان­پذیر نخواهد بود.
  • خواهشمند است به هنگام حضور در دانشگاه برای حفظ سلامت خود و دیگران حداقل پروتکل‌های بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک و دستکش را رعایت فرمایید.
  • به منظور جلوگیری از تجمع بیش از حد در محیط خوابگاه امکان حضور والدین محترم در محیط خوابگاه وجود نخواهد داشت و صرفاً شخص دانشجو مسئول جمع‌آوری وسایل شخصی خود خواهد بود.
  • اطلاعیه مذکور تا اطلاع ثانوی مربوط به خوابگاه­های ملکی خواهران بوده و تمهیدات اتخاذ شده برای خوابگاه­های خودگردان برادران نیز در اسرع وقت اطلاع­رسانی خواهد شد.
  • برای اطلاع از زمان­بندی و نحوه حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی اطلاعیه‌های مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه را پیگیری نمایید. بدیهی است در صورت تایید حضور دانشجویان عزیز بررسی‌های لازم برای استفاده از فضای خوابگاهی مطابق با پروتکل­های بهداشتی اعلامی انجام خواهد شد.
مدیریت دانشجویی دانشگاه بناب
  • در يکشنبه 18 خرداد 1399