تاریخ : يکشنبه 18 خرداد 1399

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب؛

در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398
تصمیمات اتخاذ شده در خصوص نحوه برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 دانشگاه بناب به شرح زیر اعلام می­گردد:
  • امتحانات همه دروس ارائه و تدریس شده در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه در مقطع کارشناسی فقط به صورت الکترونیکی و مجازی، و مطابق تقویم آموزشی اصلاح شده برگزار خواهد شد.

• امتحانات همه دروس ارائه و تدریس شده در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز به صورت الکترونیکی و مجازی، و مطابق تقویم آموزشی اصلاح شده برگزار خواهد شد. همچنین با تشخیص استاد درس و هماهنگی با گروه و دانشکده و رعایت مفاد پروتکل­های بهداشتی و با نظارت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه برخی از امتحانات دروس این دو مقطع (کارشناسی ارشد و دکتری) می­تواند به صورت حضوری هم برگزار شود.

• برای تعیین نمره نهایی هر درس اساتید محترم می­توانند از همه امکانات سامانه آموزش مجازی و شیوه­های مختلف ارزشیابی به صورت الکترونیکی استفاده کنند. برخی از این شیوه­ها به تفصیل در اطلاعیه­های قبلی توضیح داده شده است. لازم به تاکید است که مرجع و مسئول ارزشیابی و تعیین نمره نهایی دانشجو در هر درس، استاد آن درس می­باشد.

• مطابق اطلاعیه­های قبلی، امتحانات پایان نیمسال از 2 تا 18 تیر ماه در همان روز و ساعت قبلی برگزار خواهد شد. دانشجویان و اساتید عزیز دقت داشته باشند که روز و ساعت برگزاری امتحانات تغییر نکرده و عینا به مدت دو هفته شیفت پیدا کرده است. مثلا امتحاناتی که قبلا قرار بود در روز دوشنبه 19 خرداد ماه در ساعت 8:30 برگزار شوند، دو هفته شیفت پیدا کرده و در روز دوشنبه 2 تیر ماه ساعت 8:30 برگزار خواهد شد. امتحاناتی که قبلا قرار بود در روز سه­شنبه 20  خرداد ماه در ساعت 11:00 برگزار شوند، دو هفته شیفت پیدا کرده و در روز سه­شنبه 3 تیر ماه ساعت 11:00 برگزار خواهد شد و الی آخر.
  • در يکشنبه 18 خرداد 1399