تاریخ : يکشنبه 18 خرداد 1399

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب؛

در خصوص حذف اضطراری و حذف ترم در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب در خصوص حذف اضطراری و حذف ترم در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398
به اطلاع دانشجویان عزیز میرساند که حذف اضطراری از ساعت 9 صبح روز یکشنبه 18 خرداد ماه آغاز خواهد شد و تا ساعت 14 روز چهارشنبه 21 خرداد ماه ادامه خواهد داشت. این فرآیند غیرحضوری بوده و از طریق سامانه سما انجام خواهد شد. دانشجویانی که قصد دارند تا درسی را حذف نمایند باید در این بازه وارد سامانه سما شده و نسبت به حذف درس مورد نظر اقدام نمایند. پس از اتمام این مهلت حذف درس امکان­پذیر نخواهد بود.
دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که:
  • در زمان حذف اضطراری میتوانند یک، یا چند و یا تمام واحدهای درسی نیمسال 982 را حذف کنند.
  • حذف تمام واحدها به منزله حذف ترم است.
لازم به تاکید است که:
  • فرآیند حذف درس را حتما با مشورت استاد راهنما و مدیر گروه خود انجام دهید.
  • در صورت حذف یک، یا چند یا تمام درسها ممکن است در سنوات آتی مشکلاتی برای انتخاب واحد و رعایت پیش نیاز و هم­نیاز به وجود آید. در صورت بروز این مشکلات تمام مسئولیت آن متوجه دانشجو خواهد بود. بنابراین اکیدا توصیه میشود که نسبت به حذف درس یا حذف ترم اقدام ننمایید.
  • در يکشنبه 18 خرداد 1399