سم پاشی و پاکسازی سراها و خوابگاههای دانشجویی و سلف های غذاخوری دانشگاه / مرکز بهداشت دانشگاه بصورت تلفنی و مجازی اقدام به مشاوره برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا می کند / امسال آشپزخانه دانشگاه صنعتی شد
دکتر مهدی حاتمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه بناب، دانشگاهها را بعنوان یکی از متولیان توسعه دانش و فرهنگ اجتماعی دانست و گفت: دانشگاهها به عنوان یکی از متولیان توسعه دانش و فرهنگ اجتماعی در بین جوامع جایگاه ویژهای را به خود اختصاص داده و اهمیت جایگاه دانشگاهها از منظر توسعه پایدار اقتصادی و فرهنگی کشورها بسیار بارز و مهم میباشد؛ افرادی که در دانشگاهها تربیت میشوند دارای تفکری خلاق و پویا بوده و از توانمندیهای فردی و اجتماعی مناسبی برخوردار میباشند.
وی ادامه داد: تفکر فرهنگی این افراد در ایران اسلامی باعث توسعه فرهنگ ایثار و از خودگذشتی بر پایه آموزه های دینی و اسلامی میگردد که در نهایت باعث تعالی کشور جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان خواهد گردید؛ این مسئولیت محقق نمیگردد مگر با تلاش و همت همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاهیان، که جامعه فرهیخته کشور را تشکیل میدهند. مجموعه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یکی از ارکان موثر دانشگاه است و نقش پشتیبانی از حوزههای دانشجویی و فرهنگی را بر عهده دارد و میکوشد تا با حفظ و ارتقاء نقش حمایتی خود امکانات رفاهی و فرهنگی را به نحوی ارائه نماید که دانشجویان عزیز بتوانند در کمال آرامش به وظیفه علمی خود بپردازند و در این راه به موفقیتهای ویژهای نائل گردند.
دکتر حاتمی در ادامه ضمن تشریح چارت سازمانی معاونت دانشجویی و فرهنگی گفت: حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بناب از ابتدای سال 1398 به صورت یک معاونت واحد در دانشگاه بناب به انجام وظیفه میپردازد. این معاونت متشکل از دو مدیریت ( مدیریت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت امور دانشجویی ) و 2 ریاست اداره ( اداره تربیت بدنی و مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه) میباشد که یکی از مهمترین و فعالترین حوزه ها در سطح دانشگاه بوده و مجری سیاستها و خط مشی ریاست دانشگاه در حوزه خدمات رفاهی دانشجویان و امور فرهنگی میباشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بناب در ادامه ضمن تشریح عملکرد در حوزه دانشجویی گفت: موضوع کیفیت تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جاری جزو مهمترین اولویتهای هیات رئیسه دانشگاه بود که علیرغم مشکلات مربوط به عدم تخصیص بودجه به دانشگاه و مشکلات عدیده اقتصادی توانستیم قراردادهای سلف مرکزی را بهینه کنیم که به نفع دانشجویان باشد. همچنین با توجه به اهمیت استفاده از ابزارهای صنعتی در فرآیند پخت غذای دانشجویی با دستور ویژه ریاست و مساعی معاون محترم اداری و مالی دانشگاه فرآیند صنعتیسازی آشپزخانه با تجهیز دستگاههای چلوپز و خورشتپز صنعتی، کباب زن و کبابپز صنعتی و دستگاههای گرمکن، آب سردکنهای بدون مخزن و تجهیز فضای آشپزخانه به هواکشهای صنعتی صورت پذیرفت تا ضمن افزایش کیفیت، غذای پخت شده در فرآیندی کاملاً بهداشتی و با حداقل دخالت نیروی انسانی برای دانشجویان عزیز تهیه شود.
وی در ادامه در خصوص تشکیل کارگروه پدافند زیستی در دانشگاه بناب گفت: پس از اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا در کشور معاونت دانشجویی و فرهنگی کارگروه پدافند زیستی دانشگاه را با حضور اعضای هیات رئیسه و مدیران اجرایی دانشگاه تشکیل داد. این کارگروه تا به امروز 2 جلسه برگزار کرده است که تشکیل تیم غربالگری در ورودی دانشگاه توسط دستگاههای تب سنج، فعالیت مرکز بهداشت دانشگاه با محوریت مشاوره تلفنی اساتید، کارکنان و دانشجویان و سمپاشی و ضدعفونی کردن اماکن عمومی، راهروها و خوابگاههای دانشجویی بخشی از مصوبات و اقدامات عملیاتی شده این کارگروه در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط دانشگاه میباشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی در تشریح عملکرد این معاونت در حوزه فرهنگی گفت: اعزام دانشجویان به عتبات عالیات ( راهپیمایی اربعین حسینی به کربلا، مشهد، قم و جمکران)، اردوی دانشجویی راهیان نور، جشنواره رویش، آزمون ملی نانو، برگزاری نشستها، کرسیهای آزاد اندیشی، سخنرانیهای متنوع فرهنگی و اجرای دهها برنامه متنوع دیگر را از برنامههای مختلف علمی و فرهنگی دانشگاه بناب در سال ۹۸ عنوان کرد که توسط تشکلهای دانشجویی، کانونها وانجمنهای علمی دانشجویی و در راس آن مدیریت فرهنگی و اجتماعی انجام یافت.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در پایان ضمن تقدیر و تشکر از حمایتهای رئیس محترم دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در پیشبرد اهداف این معاونت گفت: امید است با همت و تلاش همکاران گرامی شاهد موفقیتهای روز افزون دانشگاه باشیم.
پایان خبر