تاریخ : سه شنبه 15 بهمن 1398

به مناسبت ایام الله دهه فجر؛

غبارروبی مزار شهدا و دیدار خانواده شهدا

ریاست، مسئول دفتر نهاد رهبری، اعضای هیات رئیسه دانشگاه بناب با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بناب به مناسبت آغاز ایام الله دهه فجر در غبارروبی مزار شهدا و دیدار خانواده معزز شهدا حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ ریاست، مسئول دفتر نهاد رهبری، اعضای هیات رئیسه دانشگاه بناب با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بناب به مناسبت آغاز ایام الله دهه فجر و چهل و یکمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در غبارروبی مزار شهدا و دیدار خانواده معزز شهدا حضور یافتند.

دکتر حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب در حاشیه این دیدارها گفت: تجلیل و تکریم خانواده‌ی معزز شهدا یک وظیفه است.

رئیس دانشگاه بناب در ادامه گفت: راه و تفکر شهدا که همان راه امام شهداست، باید در دانشگاهها نهادینه شود؛ در هر سازمان و نهادی تفکر ایثار و شهادت نهادینه و جاری گردد، آن سازمان پویا و فعال خواهد بود.

• در سه شنبه 15 بهمن 1398