تاریخ : سه شنبه 1 بهمن 1398

افتخاری دیگر توسط دانشجویان دانشگاه بناب؛

کانون همیاران سلامت رتبه دوم در منطقه 3 کشور را کسب کرد

کانون همیاران سلامت وابسته به مرکز مشاوره دانشگاه بناب رتبه دوم در منطقه 3 کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ بر اساس رای نهایی تیم داوری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه های منطقه سه کشور که براساس گزارش عملکرد و پوستر فعالیت های این کانون در تاریخ 98/10/3 در دانشگاه تهران مورد ارزیابی قرار گرفت، کانون همیاران سلامت وابسته به مرکز مشاوره دانشگاه بناب حائز رتبه دوم در بین دانشگاه های منطقه 3 کشور شد.

شایان به ذکر است دانشگاه تبریز حائز رتبه اول و دانشگاه صنعتی ارومیه حائز رتبه سوم در بین دانشگاه های منطقه سه کشور شدند.

روابط عمومی دانشگاه بناب این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه بناب و همچنین جامعه دانشگاهی شهرستان بناب تبریک عرض نموده و از ایزد باریتعالی برای این عزیزان آرزوی توفیقات روز افزون الهی دارد.

• در سه شنبه 1 بهمن 1398