تاریخ : دوشنبه 23 دي 1398

به همت مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب؛

اولین جشنواره رویش برگزار خواهد شد

لولین جشنواره رویش با همکاری پارک علم و فناوری استان آذربایجانشرقی در شهرستان بناب برگزار خواهدشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب در نظر دارد اولین جشنواره رویش را با همکاری های مادی و معنوی پارک علم و فناوری استان و دانشگاه بناب با عنوان از ایده تا ثروت در روز یکشنبه 11 اسفند 98 برگزار نماید.

هدف این جشنواره، فراهم نمودن محیطی صمیمی و دوستانه است که افراد خلاق در آن بتوانند به بیان ایده های نوآورانه بپردازند  و ضمن تقویت مهارت‌های ایده‌پردازی و بیان ایده، ایده‌های خود را اصلاح کرده و پرورش دهند.

از عموم اساتید، دانشجویان و افراد توانمند دعوت به عمل می آید با مطالعه فراخوان نسبت به استعداد و علاقه خودشان در این جشنواره شرکت کنند.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی http://eastp.ir/Event/Home/Detail/2 مراجعه نمایند.

یادآور می شود به ایده ها و طرح های برگزیده جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
  • در دوشنبه 23 دي 1398