تاریخ : يکشنبه 15 دي 1398

توسط عضو هیات علمی دانشگاه بناب؛

ثبت پتنت جهانی توسط دکتر فریبرز رحیمی

اختراع (پتنت) جهانی توسط عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب، دکتر فریبرز رحیمی به ثبت رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، ثبت پتنت جهانی حقی انحصاری است که بعد از اختراع یا ثبت یک ایده به مخترع اعطاء می شود  و از نظر سازمان جهانی مالکیت فکری ایده ای که دارای نوآوری، تازگی و سودمندی باشد قابل ثبت بعنوان اختراع است.

لازم به ذکر است، ایده ی استفاده از سنسورهای حرکتی در کمک به تشخیص و درمان اختلالات حرکتی در سال 2011 و در رابطه با پروژه ی مربوط به لرزه اندام فوقانی و مشکلات تشخیص عضلات درگیر و مهم توسط دکتر فریبرز رحیمی در مرکز اختلالات حرکتی در شهر لندن کانادا مطرح شد و سپس با کمک رئیس این مرکز، دکتر مندر جوگ طرح فوق مراحل تکمیلی خود را طی کرد و روند رسمی ثبت این اختراع از سال 2016 آغاز گشت و سپس در مارچ 2019 بصورت پتنت جهانی به ثبت رسید.

گفتنی است دکتر فریبرز رحیمی دانش آموخته دکتری از دانشگاه واترلو و پسادکتری مهندسی پزشکی از دانشگاه وسترن کانادا بوده و هم اکنون بعنوان استادیار در گروه مهندسی برق دانشگاه بناب فعالیت می کند.

• در يکشنبه 15 دي 1398