تاریخ : سه شنبه 19 آذر 1398

به مناسبت بزرگداشت 16 آذر؛

جشن روز دانشجو در دانشگاه برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور و سخنرانی مسئول نهاد رهبری دانشگاههای استان آذربایجان شرقی (حجت الاسلام خدیوی)، ریاست، هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب در سالن کنفرانس علامه طباطبایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگارفرهنگی  دانشگاه بناب؛به همت معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه بناب مراسم گرامی داشت روزدانشجو صبح دیروز مورخ 17/9/98درسالن اجتماعات علامه طباطبایی باحضورپرشوردانشجویان ومسئولین محترم برگزارشد.

درابتدای مراسم رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر پیری ضمن تشکر از حضور دانشجویان در این  مراسم این روز راخدمت دانشجویان تبریک گفتند، وبا اشاره  به اتفاقات سال 1332 دانشگاه تهران یاد وخاطره سه شهید این واقعه را گرامی داشتند.

درادامه حجت الاسلام خدیوی گفت: روزدانشجو روز رویش دانشجو است. دانشجوی انقلابی باید همیشه  هشیار وبیدارمثل زمان انقلاب باشد. دانشجو باید در رکن جامعه و تاریخ ساز باشد.

شایان ذکراست: سخنرانی دبیر جامعه اسلامی،انجمن اسلامی مستقل دانشجویان،مسئول بسیج دانشجویی دبیر دبیران کانونهای فرهنگی،دبیر دبیران انجمن های علمی،تقدیر از نفرات برتر علمی وفعالین فرهنگی واجرای نمایش وپخش کلیپ از دیگربخش های این مراسم بود.

گزارش تصویری:

• در سه شنبه 19 آذر 1398