تاریخ : يکشنبه 10 آذر 1398

اخلاق برای زندگی، طرحی برای فردای زندگی دانشجویی؛

با سخنرانی دکتر انوشه در جمع خانواده بزرگ دانشگاه بناب

همایش سخنرانی دکتر انوشه در جمع صمیمی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ به همت مرکز مشاوره دانشگاه بناب، با هدف ارتقاء بهداشت روانی دانشجویان و جلوگیری از آسیب های اجتماعی، همایش سخنرانی دکتر سید محمود انوشه، از روانشناسان مشهور کشور با استقبال پرشور دانشجویان دانشگاه بناب در سالن کنفرانس علامه طباطبایی برگزار شد.

گفتنی است دراین همایش بیش از 500 نفر از دانشجویان رشته و مقاطع مختلف، اساتید و کارکنان دانشگاه شرکت داشتند.

لازم به ذکر است؛ همایش سخنرانی دکتر انوشه  برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه با موضوع مهارتهای ارتباطی و حفظ روابط صمیمانه بین زوجین نیز فردای آنروز با حضور خانواده بزرگ دانشگاه بناب برگزار شد.
این جلسه سخنرانی با هدف استحکام هرچه بیشتر بنیان خانواده و افزایش صمیمیت بین زوجین با سخنرانی دکتر سید محمود انوشه برای کارکنان و اعضای هیات علمی و خانواده های این عزیزان برگزار شد.

• در يکشنبه 10 آذر 1398